Poklonite sebi pouzdanu rernu

Kondor AS - BEKO kuhinja.jpg

Bilo da ste rame uz rame sa profesionalnim kuvarima ili pripremate hranu veoma retko, rerna u Vašoj kuhinji treba da bude pouzdana i laka za korišćenje i održavanje.

Upravo takva je multifunkcionalna Beko BIM 25400 XPS, ugradna rerna sa LED displejem i 5 godina garancije.

Među najkorisnijim funkcionalnostima ističu se:


3D Pečenje


BEKO Digital-Surf-Kondor AS.jpgAktivira sve grejače u rerni. Kuva brzo i efikasno. Svi grejači rade istovremeno i ravnomerno raspodeljuju toplotu a ventilacija sprečava mešanje mirisa. Štedi energiju i vreme, a mogu se kuvati tri jela bez mešanja mirisa.


Epska borba sa skorenim ostacima hrane i ribanje rerne ne moraju da budu deo Vaših obaveza. Beko rerna BIM 25400 XPS ima pirolitičko čišćenje, pravi spas za održavanje higijene na zavidnom nivou. U pitanju je 120-minutni program koji pretvara fleke u prah, nakon čega je dovoljno da rernu prebrišete krpom - bez bilo kakvog sredstva za čišćenje. Zgodno, zar ne?


Pirolitičko samočišćenje


BEKO Pyrolytic-Self-Kondor AS.jpg


grill.png

Gril funkcija

Ukoliko ste ljubitelj roštilja, bićete zadovoljni funkcijom koja griluje meso, ribu i povrće, a može se koristiti i za pečenje tosta.


odmrzavanje.png

Funkcija odmrzavanja

Vreo vazduh nudi mogućnost odmrzavanja namirnica i to za samo nekoliko minuta.


booster.png

Booster

Najbolji prijatelj savremenih domaćica, jer uz Booster funkciju postižete željenu temperaturu izuzetno brzo. Rerna koristi sve izvore toplote da se brzo zagreje, nakon čega se vraća u regularni mod pečenja. Sa Boosterom ne morate brinuti što se niste setili da uključite rernu na vreme.


Ugradnu rernu BEKO BIM 25400 XPS možete kupiti u Kondor AS prodavnicama u Kruševcu, Trsteniku, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Aleksandrovcu ili naručiti na našem sajtu:
http://kondoras.rs/product/5277/ugr-rerna-beko-bim-25400-xps/