Isporuka i reklamacije

Isporuka za kupovine u vrednosti preko 5.000 dinara je besplatna. Za niže iznose kupac plaća troškove poruke po cenovniku kurirske službe.
Isporuka proizvoda koje ne primaju kurirske službe zbog svojih dimenzija ili težine vrši se Kondor AS vozilima na teritoriji opština u kojima imamo prodavnice uz prethodni dogovor.
Robu možete i lično preuzeti u prostorijama firme. Ukoliko ste odabrali da se roba isporuči na Vašu adresu, plaćanje možete izvršiti opštom uplatnicom na naš račun ili možete platiti kurirskoj službi prilikom preuzimanja. Ako plaćate preko tekućeg računa roba će Vam biti poslata tek nakon što Vaša uplata bude evidentirana na našem računu kod INTESA banke 160-8989-75 .

Način rešavanja reklamacija:

Svaki uredjaj ima garantni list i instrukcije oko servisa kao i naziv ovlašćenog servisa odnosno spisak ovlašćenih servisa ukoliko ih je više.

Ukoliko imate pitanja ili Vam treba pomoć oko rešavanja reklamacije javiće te se na telefone:

036-612094

Povraćaj novca:

Kupac ima pravo na povraćaj novca koje je regulisano zakonom o zaštiti potrošača:

1. Najpre, u roku od 14 dana kada odustane od kupovine, i to bez navođenja razloga i dodatnih troškova

2. Kupac može da traži novac i u slučaju da kondoras.rs ne isporuči robu u ugovorenom roku

3. Treći slučaj u kome kupac ima pravo da dobije novac nazad jeste nesaobraznost isporučene robe

Izjava o zaštiti privatnosti podataka:

„U ime internet prodavnice kondoras.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici kondoras.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“