GNE 114670 X - više od frižidera

Kondor AS - BEKO frizideri.jpg

Uređaj koji radi 24h dnevno, 365 dana u godini, čuvajući svežinu hrane koju jedete Vi i Vaša porodica, treba pažljivo birati. Zato Vam sa zadovoljstvom predstavljamo Beko GNE 114670 X, elegantni frižider sa četvoro vrata koji i te kako zavređuje Vašu pažnju.

Kapacitet odeljka za svežu hranu od 385 l, vrhunski dizajn, vrata od inoksa na kojem ne ostaju otisci prstiju, aktivni filter za mirise - samo su neke od karakteristika GNE 114670 X, koji sa pravom zovemo više od frižidera.

A najbolje tek sledi - otkrijte pametne tehnologije koje Vas čekaju u ovom modelu:


NeoFrost™ aktivno dvojno hlađenje


BEKO Digital-FV-Cooling--Neo-Frost-Kondor AS.jpg
* Testirano u internim laboratorijama

Ukoliko žurite da potrošite svo sveže voće i povrće u frižideru pre nego što se pokvari, onda se i Vi i Vaša hrana možete ohladiti uz pomoć Beko NeoFrost™. Dva zasebna rashladna sistema u odeljku frižidera i zamrzivača zajedno sa sistemom za ujednačenu cirkulaciju vazduha održavaju visoku vlažnost vazduha i omogućavaju duže čuvanje vlažnosti namirnica. Zajedno sa 2 puta bržim hlađenjem*, to sprečava razmenu mirisa između dva odeljka. Sada možete uživati u hrani svojim tempom.


ProSmart™ Inverter kompresor


BEKO Digital-ProSmart-Inverter-Compressor-Kondor AS.jpg * Testirano u internim laboratorijama

Šta biste želeli za ručak? Ako ste i Vi jedan od onih koji često otvaraju frižider, Vaš račun za struju će biti mnogo manji uz Beko ProSmart™ Inverter kompresor. Možete otvoriti frižider koliko god puta želite, a pametna ProSmart™ tehnologija će se prilagoditi i omogućiti manje varijacije temperature i brzo će rashladiti hranu. Pametna ušteda energije i novca. Sve to je moguće uz vrlo tih i efikasan rad - ProSmart™ Inverter kompresor je četiri puta tiši od kompresora Vašeg frižidera*.


Active Fresh Blue Light™

BEKO Digital-Active-Fresh-Blue-Light-Kondor AS.jpg * Testirano u FRPERC i TÜBiTAK (u odnosu na standardne fioke za paradajz i crvenu i zelenu papriku)

Svi koji brinu o zdravoj ishrani biće srećni kada saznaju da Beko Active Fresh Blue Light™ tehnologija štiti intenzitet vitamina C i ukus voća i povrća. Active Fresh Blue Light™ u Vašoj fioci za svežu hranu pomaže da voće i povrće nastavi fotosintezu, što znači da će biti do 30%* bolje očuvano. A vi ćete biti zadovoljniji svojom ishranom.


MultiZone®


Ako spadate u one koji redovno idu u velike nabavke, sigurno nakon njih dosta vremena provedete raspoređujući namirnice po frižideru. Uz Beko MultiZone® možete da se opustite, jer Vam omogućava odabir temperature između -24℃ i +10℃*, pa ćete bez problema ohladiti ili zalediti sve što je potrebno. Sve i ako je nabavka ovaj put bila mnogo veća.

BEKO Digital-MultiZone-Kondor AS.jpg * Testirano u internim laboratorijama

LED osvetljenje

BEKO Cooling Led Light Kondor AS.jpg

Kada je frižider pun, lako je zaboraviti na sve one ukusne namirnice koje se kriju u mračnim, dalekim dubinama frižidera. Efikasno LED osvetljenje Beko frižidera svetli sa plafona i stranica frižidera i osvetljava svaku policu posebno, čime Vam olakšava put ka Vašoj sledećoj kulinarskoj kreaciji. Sada više ništa neće propasti.Frižider BEKO GNE 114670 X možete kupiti u Kondor AS prodavnicama u Kruševcu, Trsteniku, Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Aleksandrovcu ili naručiti na našem sajtu:
http://kondoras.rs/product/7041/frizbeko-gne-114670-x-ss/