CONDOMINIUM “RAJSKA BAŠTA”

Koncept objekata u Olimpijskoj ulici u Vrnjačkoj Banji nastao je iz ideje da se formira specifičan objekat za porodično stanovanje, kao i iz želje investitora da ponudi nešto različito po karakteru na postojećem tržištu nekretnina.

U ambijentalnom smislu projektovani da budu uklopljeni u neposredno okruženje, objekti imaju karakterističnu organizaciju stambenih jedinica kao dupleks stanovi, koji predstavljaju zasebne kuće grupisane u nizove, odakle je potekao i naziv projekta "Condominum" – grupa ili grozdovi stanova.

U arhitektonskom smislu projektovani su kao savremeni objekti, a njihova savremenost se ogleda u smislu konstruktivnih i tehničkih rešenja uz korišćenje novih materijala spoljne i unutrašnje obrade, kao i jednostavnim rešenjima gabarita objekata.

Posebna rešenja uredjenja terena sa izdvojenim delovima dvorišta, pretežno južne orjentacije, dodatno obezbeduju porodični karakter lokacije.

Projektom je predvidjeno da objekti budu opremljeni instalacijama vodovoda i kanalizacije, elektroinstalacijama visokog i niskog napona, gromobranskim instalacijama kao i dovodima za unutrašnje gasne instalacije.

Takodje, projektom je predvidjen visok kvalitet materijala koji se ugradjuju u završnoj obradi enterijera i eksterijera, planiranje i parterno uredjenje slobodnih površina, kao i odgovarajući broj parking mesta za svaku stambenu jedinicu.

Lokacija za ovako projektovan "condominium" porodičnih kuca nalazi se u delu Vrnjačke Banje koji se naziva "Raj" , pa u skladu sa neposrednim okruženjem porodičnih kuca i zelenila ovim projektom je predvidjen naziv CONDOMINIUM "RAJSKA BAŠTA".

Arhitekta Marina Dunjić

CONDOMINIUM "RAJSKA BAŠTA" - VRNJAČKA BANJA

Osnove objekata

    Stan broj 1, objekti 1 i 2

  • Stan broj 2, objekti 1 i 2

  • Stan broj 3, objekti 1 i 2

  • Stan broj 4, objekti 1 i 2