0

O namaTrgovina ''Kondor As'' je otpočela sa radom aprila 1990. godine u Vrnjačkoj Banji kao STR(samostalno trigovinska radnja). Posle 3 godine prerasta u preduzeć "Kondor As d.o.o." i do danas radi pod tim imenom. Sve ove godine preduzeće se neprestano razvijalo i proširivalo svoje delatnosti. 

U oblasti trgovine osnovna delatnost je prodaja bele tehnike i aparata za domaćinstvo. Kasnije je dopunjena baštenskim programom, pećima, kotlovima i kompletnim fitingom za etažno grejanje, biciklama, skuterima , rasvetom i alatima. U poslednje vreme i trgovina peletom zauzima vidno mesto pa je tako preduzeće ''Kondor As'' postalo lider u regionu i u trgovini ovim proizvodom. Roba se plasira preko veleprodaje ali i preko 8 maloprodajnih objekata koji je nalaze u Vrnjačkoj Banji, Trsteniku, Kraljevu, Kruševcu, Aleksandrovcu i Brusu.Tokom Svih ovih godina preduzeće ''Kondor As'' se uspešno održalo na tržištu i širimo svoju delatnost iz godine u godinu, gradeci reputaciju najpouzdanijeg partnera u regionu već skoro 30 godina. 

Pored osnovne trgovinske delatnosti uspešni se bavi i građevinarstvom, izgradnjom stanova i apartmana namenjenih tržištu. Do sada su izgradjena i tržištu isporučena 4 stambena objekta u Vrnjačkoj Banji:

 • Nova Solidarnost sa 23 stanova 

• Vila Milica sa 6 stanova

 • Vila Dubrava sa 11 stanova i apartmana 

• Condominium-Rajska Bašta sa 8 kuća u nizu Oktobra 2018. godine započeta je gradnja 2 nova stambena objekta Panoramske Vile sa 18 stanova i apartmana, završetak radova je planiran za kraj 2019. godine. Ovaj projekat će po svemu sudeći, biti još jedan u nizu uspeha preduzeća "Kondor As".

Kondor As gradi i za sopstvene potrebe: 

• Prodajni prostor Dubrava 400 m2 1998 godine

 • Adaptacija i dogradnja Centar 380 m2 2005 godine 

• Robna kuća Trstenik 1000 m2 2006 godine

 • Novi poslovni centar i magacin od 1400 m2 2015 godine 

Sedište preduzeća ''Kondor As'' je u novom poslovnom centru u Vrnjačkoj Banji. Ima 40 zaposlenih i savremeni menadžment okrenut budućnosti i novim planovima. Poseduje 8 kombi vozila i kamion za sopstveni prevoz robe. Takođe se uspesno razvija i internet prodaja u koju se ulaže znatna sredstva. Ovako strpljiva višegodišnja koncepcija razvoja dovela je do stvaranja veoma stabilno preduzeća sa kojim svi partneri rado posluju.povratak na vrh stranice