0

Politika privatnosti

Tekst koji sledi jasno određuje na koji način KONDOR AS DOO koristi, čuva i štiti informacije koje se daju kada korisite našu web prodavnicu.

KONDOR AS DOO zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog sajta isključivo da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Rok čuvanja i upotrebe prikupljenih podataka je trajno, osim u slučaju povlačenja saglasnosti, kada se podaci u celosti brišu. Kupci u svakom trenutku mogu zahtevati da im se omogući uvid u njihove lične podatke, kao i da zahtevaju njihovu dopunu, ispravku i brisanje odnosno mogu povući saglasnost za njihovu dalju obradu.

Neke stranice ovog Sajta bi mogle skupljati i snimati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj Sajt.

Svi posetioci koji su se prijavili za primanje email ili sms obaveštenja imaju mogućnost da se odjave sa liste za primanje u svakom emailu odnosno svakoj sms poruci koju dobiju, ili na stranici ’Profil’ ukoliko imaju registrovan nalog.

KONDOR AS DOO zadržava pravo da u opciji “ostavi komentar” ukloni poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, klevetničkim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim.

Primenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

U ime KONDOR AS DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca i posetilaca sajta.

Korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbedonosni integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.

KONDOR AS DOO može promeniti ova pravila ažuriranjem ove stranice. Savetujemo da proverite ovu stranicu s vremena na vreme kako biste bili sigurni da se slažete sa svim promenama.

povratak na vrh stranice